ÅRET SOM GÅTT – AVSKED, GLÄDJE OCH TACKSAMHET!

ÅRET SOM GÅTT – AVSKED, GLÄDJE OCH TACKSAMHET!

Under 2023 känner vi alla i bandet att vi tagit en självklar plats ute på dansbanorna och känner oss så väl mottagna av er alla där ute – arrangörer, dansare och fans.

Vi fick en härlig kväll på Ölandsveckan liksom i Malung på Dansbandsveckan och Guldklavegalan där vi var nominerade med årets låt – För evigt. Låten skrev Patrik tillsammans med sin vän Anna-Klara inför bandets medverkande på Sofia & Mats Bröllop i Tv-programmet – Välkommen till Köping.

Under året har vi också släppt vår första EPA-remix och släppt balladerna – Du kommer tillbaka och När du går.

I somras medverkade Patrik i P4 DANS där lyssnarna fick chansen att följa med honom från barndom till livet idag med Xplays, det blev nog många kära minnen från tex. Tiden med bandet Date för danspubliken, Fame Factory och Melodifestivalen.

Under hösten medverkade vi också på sista Gävlemaran i den form den drivits – framöver blir det nya lokaler och vi ser fram emot Leif Wiborn & Monica Anderssons planer för framtiden.

I slutet av året blev det ett avslut på ett långt samarbete med bokningsbolaget Susanne Zell. Ett stort TACK Susanne för allt du gjort för oss genom åren. Framöver tar Nöjeskällan över våra bokningar och vi ser fram emot ett gott samarbete med Mats.

Vår vision är att vara ett modernt dansband med närvaro, energi och glädje för ett dansgolv där alla känner sig Välkomna. I år har vi verkligen känt att vår glädje på scen sprider sig över lokalen, det betyder mycket när vi ser er ha roligt på dansgolvet, stannar upp och Hejar på oss i dansen eller sjunger med i eran favoritlåt – Tillsammans skapar vi minnen!

Vi vill också passa på att tacka & önska Gott nytt år till alla kollegor vi träffar och ibland delar scen med ute i landet – det är så trevligt att träffas och tjata eller dela minnen och byta erfarenheter.

Ett stort tack också till våra chaufförer och alla runtomkring som bidrar till att vi kan sprida musik och dansglädje genom XPLAYS.

Hoppas att vi ses 2024. Håll utkik på Sociala medier. En nyårshälsning kommer från oss inom kort.

XPLAYS – Oskar, Esa, Patrik & Massi ❤